LOT A - Transvaalstraat VERKOCHT

Koppelwoning

Luchthavenstraat , 8400 Oostende
Ref: LOT A: Transvaalstraat
3 slaapkamers
165m2 woonopp.
291m2 grondopp.
EPC: 20 kWh/m2
Bouwjaar: 2021

Omschrijving

Ons nieuwbouwproject te Oostende omvat twee woningen gelegen in de kruising tussen de Transvaalstraat en de Luchthavenstraat te Oostende in een rustige buurt. Deze moderne nieuwbouwwoningen bevatten alle comfort die u wenst bij een hedendaagse woning. Iedere woning is in het bezit van een garage. De grote, zuidelijk gerichte tuinen achteraan de woningen, bieden een mooie meerwaarde aan uw huis.

- E-peil 20
- Eerste 5 jaar GEEN ONROERENDE VOORHEFFING BETALEN
- Geothermie, vloerverwarming en zonnepanelen
- Vlakbij de zee
- Halfopen bebouwingen
- Zuidelijke tuinen
- 3 slaapkamers
- Inspraak inzake afwerking

LOT A: VERKOCHT
LOT B: BESCHIKBAAR

Elke woning is voorzien van 3 slaapkamers. De badkamer wordt volledig ingericht, alsook de keuken. U kunt als koper volledig meebeslissen inzake de afwerking van de woning (in samenspraak met de bouwheer). Dit zowel voor de keuken, badkamer, vloeren, indeling van uw woning (bij vroegtijdige aankoop), …

Deze BEN-woningen worden aangeboden met de keuze tussen de aankoop of de huur van het energiezuinige ‘Gedan-ecopakket’. Deze omvat het systeem van geothermie, vloerverwarming en zonnepanelen. Lees zeker ook onze aparte brochure, waarom geothermie de beste keuze is voor u, uw gezin, uw portemonnee en de natuur!

De verkoopprijs wordt vermeerderd met € 13.500 – (op de constructiewaarde) indien u beslist om het ‘Gedan-ecopakket’ aan te kopen. Indien u dit liever niet wenst, blijft de verkoopwaarde hetzelfde en wordt het pakket verhuurd aan € 190/maand (all-in). Deze all-in huur zijn dus ook de kosten van het onderhoud en de verzekering.

LEES ZEKER ONZE BUNDEL OVER DE BEN-WONINGEN EN ONTDEK HOE DEZE PRECIES IN ELKAAR ZITTEN EN WELKE VOORDELEN ERAAN VERBONDEN ZIJN!

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied met landelijk karakter
Dagvaardingen Nee
EPC waarde 20 kWh/m²
20
Prijs Info op kantoor
Bebouwing halfopen
Bouwjaar 2021
Aantal slaapkamers 3
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Grond oppervlakte 291 m²
Woonoppervlakte 165 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt