Grote villa te koop Bredene

Villa

Breeweg 56, 8450 Bredene
Ref: Breeweg 56
5 slaapkamers
1 badkamer
293m2 woonopp.
610,24m2 grondopp.
EPC: 114 kWh/m2
Bouwjaar: 2004

Omschrijving

Indrukwekkende villa te koop - Breeweg 56 Bredene.

BEKIJK ZEKER ONZE VIRTUAL TOUR: https://nodalview.com/NjWtesc5rBJ97GwTwqVsVTvL

Gelijkvloers:

De inkomhal met extra vestairekast biedt rechtstreeks toegang tot het salon. Deze is voorzien van een gezellige gashaard, veel lichtinval naar de tuin toe (met schuifruit) en mogelijkheid tot het plaatsen van een grote sofa/zetel. Aansluitend binnen dezelfde ruimte komen we door naar de eetplaats. Deze is op zijn beurt ook weer voorzien met veel lichtinval en toegang tot de tuin via het schuifraam.

De semi-open keuken is uitgerust met alle toestellen van het merk Siemens en een gasvuur. De keuken biedt veel bergruimte en op zijn beurt weer toegang tot de tuin via het schuifraam. Ideaal bij barbecue of terrasweer! Naast de keuken komen we rechtstreeks uit bij de garage, deze biedt naast parkeergelegenheid van uw wagen ook tal van (opbergmogelijkheden). Mogelijkheid tot plaatsen van een extra koelkast/diepvriezer, watervoorziening met uitgietbak. Er bevindt zich tevens een extra bergruimte (in dichte nabijheid van de keuken), ideaal voor de stockage van voorraad, flessen, conserven,... De garage is voorzien van een sectionale poort met afstandsbediening.

Naast toegang tot de keuken, biedt de garage ook rechtstreeks toegang tot de extra bureauruimte aan de voorkant van de woning. Hier zijn ook ingemaakte kasten voorzien voor het opbergen van papier, dossiers,... (eventueel bij omvorming van bureau tot slaapkamer, als dressing)

Beneden bevindt zich nog een slaapkamer met dressing. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, toilet, ligbad, inloopdouche (bekleding muren, kraan en douchetub werden recentelijk vernieuwd). Aansluiting voor wasmachine- en droogkast zijn hier voorzien. Als kers op de taart bevindt er zich in de badkamer nog een ruime sauna. In de hall vinden we ook nog een apart toilet met handwassertje.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers. Beiden bieden plaats tot het plaatsen van een dubbel bed, grote kast en bureau.

Boven zijn er ook twee bergruimtes voorzien. De kleinere bergruimte is uitgerust met watervoorziening en uitgietbak. De grote bergruimte kan eventueel omgevormd worden naar een extra slaapkamer, maar ook als 2de badkamer. Ook mogelijkheid tot het plaatsen van een extra veluxraam in het dak.

Tot slot hebben we boven nog een extra grote kamer van 52m2! Deze kan ingedeeld worden als hobbykamer, fitnessruimte, bureau, (dubbele) slaapkamer. Hier is ook elektrische zonnewering voorzien aan de ramen.

Zonnepanelen aanwezig met certificaten 11 à 12 aan € 350

NOTA !
Uit te voeren herstelling- en renovatiewerken door de VERKOPERS (INCLUSIEF verkoopprijs). Alle werken gebeuren door een erkend aannemer aan de hand van expertiseverslagen.

Vochtisolatie:
- Extra plaatsen van vochtisolatie rondom de ganse woning (het terras dient hiervoor verwijderd te worden, maar zal niet teruggeplaatst worden). Overige klinkers en façade wordt volledig teruggeplaatst en hersteld.

Hervoegen façade:
- In de hoeken van de woning
- Het tuinmuurtje van de voordeur

Nieuwe ketel warme lucht circulatie
- Nieuwe ketel
- Mogelijkheid tot uitbreiden aparte luchtcircuits (3)

Gelijkvloers

Badkamer 1 15 m² Dubbele wastafel, toilet, ruime inloopdouche, bad EN SAUNA. De douchetub, waterkraan en bekleding van de muren bij de inloopdouche recentelijk vernieuwd.
Slaapkamer 1 19.5 m² Slaapkamer beneden 12m2 + dressing 7,5m2
Slaapkamer 2 17 m² = Bureauruimte

Berging 4 m² Met watervoorziening en wastafel
Garage 28 m² Extra berging in de garage, sectionale poort aanwezig, buiten nog een carport + grote oprit
Keuken 1 12.5 m² Alle toestellen zijn van Siemens
Living 50 m²

Verdieping 1

Berging 15 m² Kan eventueel omgevormd worden naar een extra badkamer of slaapkamer - mogelijkheid tot plaatsen van velux in dak
Slaapkamer 3 14.5 m²
Slaapkamer 4 17 m²
Slaapkamer 5 52 m² Deze ruimte kan ingedeeld worden tot een (dubbele) slaapkamer, bureauruimte, hobbykamer, fitnessruimte,... Elektrische zonneblinden zijn voorzien.
Recente bestemming Niet ingegeven
EPC waarde 114 kWh/m²
114
Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Centraal verluchtingssysteem
Beschrijving verwarming Huidige ketel wordt vervangen + mogelijkheid door koper tot uitbreiden naar 3 luchtsystemen en/of aircofuncite
Verwarmingsketel Individueel
Zonnepanelen ja
Schrijnwerk buiten Aluminium
Zonneblinden ja
Beglazing Dubbel glas
Huisdieren toegelaten ja
Aansluiting elektriciteit ja
Meter voor elektriciteit Individuele meter
Aansluiting riolering ja
Aansluiting aardgas ja
Meter voor aardgas Individuele meter
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Meter voor waterleiding Individuele meter
Waterput ja
Inhoud waterput (liter) 10 + 5 L
Prijs Info op kantoor
Vrij op bij akte na betaling
Tuin aanwezig ja
Aantal douches 1
Aantal garages 1
Aantal carports 1
Aantal parkeerplaatsen 4
Instapklaar ja
Bebouwing open
Bouwjaar 2004
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 2
Staat Goede staat
Grond oppervlakte 610,24 m²
Woonoppervlakte 293 m²
Perceelbreedte 10,60 m
Gevelbreedte 18,80 m
Aantal verdiepingen 2
Aantal gevels 4
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt