14/04/19 - Moerdijkstraat 51 Ichtegem

OPENDEURDAG Moerdijkstraat 51 - Ichtegem

13/04/2019 VAN 14u-16u

14/04/2019 VAN 10u-12u

 

 

                    

Bij beide loten is een garage voorzien die door de grote ruimte de mogelijkheid biedt om deze te gebruiken als garage én bergplaats. Hier werden ook aansluitingen voorzien voor wasmachine en droogkast. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een 2de wagen te parke-ren op de oprit van de woning. Aan de inkom is telkens een apart toilet voorzien.

LOT 1 heeft nog een extra kamer ter beschikking die gebruikt kan worden als bureauruimte, extra berging, logeerkamer,… De open keuken/woonkamer biedt een optimale lichtinval door het schuifraam die rechtstreeks toegang verschaft tot de ruime tuin. De keuken wordt volledig ingericht en wordt voorzien met een keukeneiland/bar. Wat tafelen nog gezelliger maakt.

Op de 1ste verdieping vinden we telkens 3 ruime slaapkamers. Een volledig uitgeruste bad-kamer met ligbad en douche. Ook een apart toilet werd hier steeds voorzien. LOT 1 heeft een extra grote slaapkamer. Deze biedt plaats voor een dubbel bed, plaats voor een fauteuil, bureau,… daarnaast is er ook een grote inloopkast/dressing voorzien.

Tot slot is er op de 2de verdieping een gigantische 4de slaapkamer alsook een extra ruimte die als zolder gebruikt kan worden.

Aangezien deze woning nog in opbouw is, kunt u volledig meebeslissen inzake de afwerking van uw woning (in samenspraak met de aannemer). Dit voor zowel de badkamer, keuken, vloeren,...
                   

 

Evenement: https://www.facebook.com/events/1099519600217694/

Meer info: https://www.immo-a.be/nl/nieuwbouw/woonerf-ichtegem-2-nieuwbouwwoningen-gesloten-halfopen/ichtegem-8480/13


De kans bestaat natuurlijk altijd dat het pand voor de opendeurdag verkocht word. Hou daarom zeker onze evenementenpagina goed in de gaten voor eventuele updates! U kunt ons ook altijd op voorhand contacteren: 0474/75 88 42 of info@immo-a.be